torsdag, april 09, 2009

Lite mer från dagen idag

Idag har varit en helt galet kreativ dag! Egentligen skulle vi åkt till landet, men Vilja är så sjuk att vi bestämde oss för att vänta lite. Så jag har sytt och sytt, kuddfodral och gardiner- och en topp!
Sen var vi i Botaniska, som jag ju mobilbloggade från när jag var alldeles hänförd över alla krokusar. De här fina tulipanerna (jag gillar norska bättre än svenska just när det gäller tulpaner) såg vi också.
På begäran: Såhär ser makens sjal ut. 200 luftmaskor. Virknål 6. Ser ni vilken vårglad familj. Den snoriga minstingen var inte lika glad, men fick komma utomhus en stund ändå. Jag längtar efter att hon ska lära sig att springa runt på gräs och sånt, stackars stadsbarn.
Idag fick jag också underbar post: ett rundsticksfodral i present från Stickfrossa. Tack! I love you! Och mina Holz&Stein love you too! (påskhälsningen är något intern, men nu fick den komma med på bild i alla fall:))

5 kommentarer:

 1. Så fin topp! Jo, jeg tror nok jeg må ta meg en handletur til Sverige snart.
  Er det norske tulipaner det der? Visste ikke at det var noen forskjell - og sånne tulipaner har vi ikke her, jeg bor på toppen av et fjell og alle blomster blåser ned, hvis de i det hele tatt kommer opp...
  Krokusene er helt nydelige! Er det i botaniske i Göteborg? Der har jeg vært - et fantastisk sted!
  God påske - håper alle blir friske!

  SvaraRadera
 2. åh va du e igång å syr! man blir nästan sugen :-) vilken fin familj!

  SvaraRadera
 3. Tack för titten på sjalen!
  Å vilken underbart fin familj, grattis.

  SvaraRadera
 4. Snygg top...Hittade idg idag...lltid kul att hitta nya bloggar

  SvaraRadera