lördag, april 18, 2009

I min stickpåse

Jag tycker stickpåsar är världens bästa grej. Jag tar ju alltid med mig en stickning på spårvagnen på väg till jobbet, och då behöver man en påse som man snabbt kan lägga ner i väskan och som skyddar stickningen bland alla andra grejer som ligger där. Så det är därför jag så gärna ville ha en från Stickfrossa, istället för mina tråkiga plastpåsar eller andra halvpinsamma lösningar jag haft. Här är en bättre bild på den än glädjerus-mobilbilden från igår. Alla mina stickfrossagrejer (utom min allra första väska som är turkos och grön och nästan finast av allt) går i rött, rosa och nu orange. Underbart!
Just nu stickar jag på en "My so called pidge"- en halsvärmare i mönstret från "My so called scarf". Jag stickar den i det underbara Manos Silk blend-garnet jag vann från Handlas hantverk. Känns oerhört rätt! Och fina vårfärger (som kommer att kännas som lika fina höstfärger när den är klar ;))

4 kommentarer:

  1. Så härligt att du är nöjd! Kan se hur hon hittade paketet och smög iväg för att öppna. Ha en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Kaninsockorna är ju helt underbara! Önskar att jag var 1 år och fick skrutta fram i dem. Härlig påse, passar dig perfekt.

    SvaraRadera
  3. Sockorna är jättefina, men allra underbarast ser scarfprojektet ut. Vad är det för stickmönster? Det liknar nålbindning vid första påseende.

    SvaraRadera