lördag, april 04, 2009

Gallersjal 4


De här sjalarna är verkligen min favorit för närvarande, särskilt eftersom min käre make glatt tar på sig dem! Den här är virkad i en härva Heavens hand, i en alldeles särskild blå färg som också gör sig väldigt bra med pärlor, vilket petrao upptäckte på Grötö. Det kan också funka ihop med en underbar mans gnistrande ögon, som ni ser på bilden. Virknål 6.

11 kommentarer:

 1. Å jag önskar att jag kunde övertala min man om att sjal är både snyggt och praktiskt.
  Har du några tips? :)

  SvaraRadera
 2. Syggt, bohemian chic stil!

  SvaraRadera
 3. Tøft! Alt du lager er så fint!
  Jeg har nettopp forelsket meg i Heavens Hand. Det finnes ikke i Norge, så jeg kjøper det fra Garnhärvan. Men fargebildene er så dårlige der - er det den lyseste blåfargen du har brukt? Jeg skal strikke meg en blå genser i Heavens Hand, med mønsterstrikk, og er veldig usikker på fargen. Men FØRST skal jeg strikke ferdig min garter yoke cardi i BRUNT Heavens Hand. Fargen er så fin!!!
  God påske!

  SvaraRadera
 4. Vilken fantastisk blå färg! Och vilken fantastisk man ;)

  SvaraRadera
 5. Mia!
  Fin bild, både på Tobias och sjalen!
  Apropå virkning och sjalar så minns jag din faster tiden på Capellagården i början av 60-talet. Vi satt ute på sydsidan av huset i vårsolen och stickade och virkade. Vi hade lärt oss göra korsstolpar och vi virkade korsstolpsgallriga trekantssjalar.
  Njut söndagen och påsken!
  Margareta

  SvaraRadera
 6. Vilken snygging! Sjal får jag nog inte på min man..., men en så snygg skall man kanske försöka med.

  SvaraRadera
 7. Så fin han är i blått! Snygg och trevlig är en sjysst kombination!

  SvaraRadera
 8. Det ser på det hela taget myyyycccket bra ut! Just kille med fräck sjal.

  SvaraRadera
 9. härligt med män som fattar att stickat e coolt!

  nu ska jag kolla upp stickcafeer ;-)

  SvaraRadera
 10. Vad fin den ser ut, sjalen. Jag skulle gärna vilja se lite fler bilder (eftersom jag själv håller på med en gallersjal just nu)...

  SvaraRadera
 11. Haha! Jag hoppas att den fine mannen får läsa alla kommentarer! Jag har en härva Heavens hand i just den blå färgen. Skulle inte förvåna mig om min man också får en till mors dag eller nåt. Gjorde du trekant eller den mer manlige varianten. 200 luftmaskor?

  SvaraRadera