fredag, mars 20, 2009

Sytt!

Jag har haft två ganska sega vab-dagar, som dock resulterade i två tröjor! Inspirerad av petrao tog jag en favvotröja (Gudrun Sjödén) och ritade av. Resultat: en ny vårig tröja! Tyget var en stuv jag köpt på Dollys i Stockholm i höstas. Den andra tröjan är i skolan nu, och jag får jobba idag. Hurra!

9 kommentarer:

 1. Wow vilken fin randig! Nu längtar jag till Stockholm och alla härliga garn och tygaffärer! Kanske en club-resa till hösten...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så kul att du är igång med att sy, jag ser också fram emot kappbilder!

  SvaraRadera
 3. Härligt att vända de påtvingade Vab- dagarna till dagar av kreativitet! Snygg tröja och snyggt halsband:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fin genser! Jeg liker striper!

  SvaraRadera
 5. Hej Mia!
  Jag svarar här på din wollmeisefråga. Den här weekenden är det ingen update men nästa vecka är det nog en igen. Jag skulle tro att dom flesta börjar bevaka från torsdagmorgon och sen får man stalka tills det börjar. Tyvärr så får man ingen dag eller tid att passa. Om du går in på Ravelry och gruppen wollmeiseholics Anonymous och på chatten där så får man reda på av dom andra tjejerna när shoppingen börjar. Jag har ett acount som jag är inloggad på och så har jag gjort en whishlist och när det finns garn så kommer det fram små shoppingvagnar. Det är inte lätt men skam den som ger sej. Vi är en del som byter garn mellan varandra också. Posh och Sundarayarn är ett hett byte som man kan byta mot wollmeise.

  SvaraRadera
 6. Fint sytt! Du ser ut som värsta fräscha ungdomen. Ser fram emot kitet som ska göra underverk med våra anletsdrag också. Tack för den soppan!

  SvaraRadera
 7. Hej,

  Hoppas att du får min Workshop om bohusstickning eftersom jag har avanmält mig. Ha en härlig helg på Grötö!Vilka fina saker du gör!

  SvaraRadera
 8. AnnaKim, tack! Men... jag var ju inte direkt först i kön, så det ska fler avanmälningar till för att jag ska få plats.
  Synd att du inte kommer.

  SvaraRadera
 9. Vad fin! Är grymt imponerad av alla duktiga människor som kan sy - och speciellt sy i trikå!

  SvaraRadera