tisdag, mars 17, 2009

Förvårsvärmare

Jag kan ju inte med att kalla dem för julvärmare, även om det är vad mönstret heter! Tycker färgen och garnet passar med årstiden nu, våren är på gång men inte riktigt här än, naturen går mest i brunt.
Jag ville prova mitt "Artesano alpaca", fg "Cocoa", som ju var ett av garnerna jag vann från Handlas hantverk tidigare i år. Vilket underbart garn! Jag älskar det. Perfekt tjocklek och perfekt, lite fastare "spinning". Tyvärr kanske inte alls perfekt för mönstret jag valde, det syns inte så bra eftersom alpackan är luddig. Men att ha pulsvärmare i det här garnet är ändå ljuvligt. Till och med min känsliga dotter utbrast "Men, de är ju jättesköna! Det sticks inte alls!". Trots hennes entusiasm så är de fortfarande mina.

Kantat med lite gosig "Carezza" från Adriafil, som jag köpt på Strikk. (Ja, jag har köpstopp. Men när man får presentkort från fina vänner så räknas det inte!)
Tack Anna, för ett roligt och vackert mönster! Du är bäst!

3 kommentarer:

  1. Det är så fint det mönstret. Jag gjorde ett par röda till min syster i julklapp och sen ett par lila till mig själv. Jag har använt dem mycket. Brunt var jättesnyggt!

    SvaraRadera
  2. Vassego baby! Ha ha. Ser verkligen fina ut och snart får du sticka mer muddar när du får Grötöhäftet i din hand! Tänk så underbart vi ska ha det!

    SvaraRadera
  3. Ja, de är verkligen snygga och passar visst nu på våren. Det är inte soligt och varmt varje dag.

    SvaraRadera