torsdag, oktober 16, 2008

Å vilket party- eller Oops I did it again

Jag har haft homeparty! Karin var hemma hos mig igår och det var verkligen lyckat. Så vackra smycken, glada gäster och trevlig Karin. De här köpte jag som presenter, skulle väldigt gärna behålla dem själv. Men det är ju också kul att ge bort något som man själv tycker är fint!
Alla fick sitt lystmäte tror jag, kolla vad mellantjejen köpte för sina födelsedagspengar (halsbandet var bonusgåva från generösa Karin). Stortjejen handlade också, men hon har visst gömt sina smycken, för bloggarmamman hittar dem inte.
Och kolla vilket underbart armband jag fick som värdinnegåva! Jag fick välja vad jag ville, helt galet. Det känns faktiskt som världens finaste armband just nu.
Ska dessutom få örhängen till, och beställde ett litet halsband att matcha ett armband jag har sen tidigare. Hurra!
Karin, du är grym.

4 kommentarer:

 1. Åhh så fina grejer du valde och vilken rolig rubrik. Hittade ett roligt mail från min syrra i inkorgen i morse och jag vet inte riktigt vad som gjorde att din rubrik och det på någon sätt förstärkte varandra. Berättar när vi ses om jag kommer ihåg, för så märkvärdigt var det inte, men jag fick mig ett gott skratt!

  SvaraRadera
 2. Härligt - jag undrar om jag inte får bjuda hem Karin snart igen...

  SvaraRadera
 3. Yiee-ha! Det var så mysigt igår. Så glad jag blir att du är nöjd. Dina döttrar är gulligare än gulligast.
  Garvar åt din rubrik.
  Stor kram Karin

  SvaraRadera
 4. men alltså, jag har sagt att tupperware är det enda jag kan tänka mig 'värdinna' för, men jag måste nog ändra mig! GU vilka fina smycken!

  SvaraRadera