tisdag, juni 03, 2008

Mors dag och Karolina: del 2

Mwahahahaha! Idag har jag varit på "posten" och hämtat mina nya stickböcker från adlibris! De tog tid på sig minsann, men jag är så glad för dem ändå! Det är två danska böcker med barnmönster, av Lene Holme Samsøe (hon som skrivit Sticka romantiskt, modernt och kvinnligt). Den ena heter Sødt & blødt och den andra Kæk og klassisk børnestrik. "Sødt & blødt" är baby- och småbarnsmönster och "Kæk og klassisk børnestrik" är för åldrarna 2-10 år. Jag har suttit och bläddrat i dem, och är väldigt begeistrad! Lite bilder:Och så en bild på min sista morsdags/namnsdags-present: Två härvor Koigu kpm, som jag köpt av en tjej på Ravelry. Nu känner jag mig ordentligt firad!

7 kommentarer:

 1. Utgår från att du tar med och visar när vi ses! Ser ut att vara en del roliga lösningar/skärningar!

  SvaraRadera
 2. Ser ut som massor av fina mönster!!! Bilden med en lime grön och en rosa randig tröja,näst längst ner, vilken bok finns de i? är de stickade? Den boken måste jag ha!!!

  SvaraRadera
 3. Hm, jag förstår ju nu att det är från boken 2-10 år... Jag blir jättesugen!

  SvaraRadera
 4. Jag instämmer med Anna- vill se på måndag! I utbyte kan du få glutta i min urtrista nya sockbok.....

  SvaraRadera
 5. Frk Samsöe (hur gjorde du det danska ö.t???) Har ju grava problem med att hitta på boktitlar:) Käck och klassisk....fnisss

  SvaraRadera
 6. Varför fanns det inte så här mycket fina mönster när min nu 20-åriga dotter var liten??? Fusk.
  Till sonen hittar jag dock en massa kul. Å vad roligt.Jag kanske kan göra till ngn av dina flickor och du till min lille kille? PS Den stora får oxå sitt. Kram och dregla fritt över allt ditt nya.

  SvaraRadera
 7. Uff... känns som om du verkligen blir firad på mors dag ;) Här känns det som... jaha, ungefär ;)
  Må så grankott...

  SvaraRadera