onsdag, juni 25, 2008

Det finns en garnaffär i Tanumshede också


Igår var jag ju, som trogna läsare märkte, på mitt allra sämsta humör. Dessutom hade jag varit magsjuk. Men ändå gav jag mig iväg till viktväktarna- trodde jag. För nio år sen var mötena i Tanumshedes bygdegård. Nu hittade jag inga viktväktare nånstans. Om någon läser detta och vet vart mötena är i Tanumshede eller Grebbestad så hör gärna av er! I alla fall så gav jag, efter ca 30 minuters jakt, upp och hittade istället en garnbutik! Måste säga att inget kan trösta en deppig garnnörd bättre än lite glansig Brilla! Undrar vad som inspirerat färgvalet? När jag la ut garnet på klipphällen såg jag det i alla fall!

9 kommentarer:

 1. Härligt att det är bättre idag! Fungerar datorn?
  Härliga färger på garnet!

  SvaraRadera
 2. Tror du att garnnördar kan sniffa sig till garnaffärer? Skönt att du verkar må lite bättre och att datorn verkar vara lite mer samarbetsvillig.

  SvaraRadera
 3. Vad ska det blir för fint av dessa skönheterna? Lystern i Brilla är alldeles makalös.

  SvaraRadera
 4. Jag köpte också brilla, i glänsande lila :o) Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra med det! Jag kanske kan få tips av dig :)

  SvaraRadera
 5. Vilka färger! Ser fram mot resultatet.

  SvaraRadera
 6. Grebbestads folkhögskola på tisdagar var det jag hittade på hemsidan.Skönt att det finns garn och att det inte ger viktökning.

  SvaraRadera
 7. Brilla är verkligen garngodis:)

  SvaraRadera
 8. Vilka fina färger, vad ska det bli av dem tro?

  SvaraRadera
 9. Snygga färger!

  Hoppas allt allting känns bättre nu.

  SvaraRadera