tisdag, april 29, 2008

Mammamaskin

Garn till majsockan! Jag blev nyfiken när jag såg de snygga sockorna på Sannstick-bloggen, och beställde från Danmark. Säkert inte det billigaste alternativet men det var där jag hittade det när jag letade.

Idag har jag varit gräsänka i 10 dagar. Och har fått sticka därefter. Suck. Jag känner mig som en mammamaskin- laga frukost, skjutsa, mata bebis, gå ut med vagnen, laga lunch, mata bebis, hämta, laga mellanmål, mata bebis, läsa läxor, försöka hålla ordning, laga middag, mata bebis... Och krascha i sängen samtidigt som barnen varenda kväll.

Men visst finns det ljuspunkter! Barnen är ju faktiskt väldigt trevliga att ha att göra med och vi har haft fina dagar i solen. Dessutom har jag jobbat en del och fått hjälp med barnpassning vilket avlastar- skönt att göra annat. Jag längtar faktiskt efter att börja jobba.

Igår var vi i Botaniska- det var ca 20 grader varmt och allt är sådär genomskinligt ljusgrönt och massor av vitsippor och lökväxter blommade. Här ser ni en glad unge och hennes systrar gymnastiserande i bakgrunden- ska se om jag kan ladda upp en film...

Det gick! Här ska förresten stickas på WWKIPD den 14 juni.

Sist men inte minst: Högforms vackra sjalnålar och stickmarkörer royale, i silver, är naturligtvis ett måste för en stylish stickare. Finns här!

8 kommentarer:

 1. Funkade det smidigt att beställa garnet? Har varit sugen att testa, såg att de hade väldigt snygg shetlandsull, som jag tror passar till ... Vad tror du? Skönt att din gräsänklingtid är över, min börjar på torsdag. Det är inte så glamoröst å vara det när man har massa kids:), som det hade varit för 10 år sedan...
  Jag är LEDIG den 14:e så det ser vi fram emot:)
  Kram
  (mailar ang nästa vecka)

  SvaraRadera
 2. Skulle bara säga att det finns bild på dina fina stickmarkörer på min blogg nu. Tack så hemst mycket ännu en gång!
  //Ladyjen

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga bilder och vad det låter mysigt med stickdag i Botaniska! Jag har flera nystan av Arwetta också som jag köpte i Ålborg för ett årsedan, de har så många fina färger att välja bland!

  SvaraRadera
 4. Det ser riktigt härligt ut i Botaniska och hon blir bara sötare och sötare Vilja.

  SvaraRadera
 5. Grattis till vinsten i pulsvärmarbytet.

  Kram och ha en skön helg

  SvaraRadera
 6. Jag har stickat 4 1/3djedels rapport på Perditorna. För att få de tajta.
  Hoppas du får loss lite härlig sticktid snart.
  kram Cilla

  SvaraRadera
 7. Den där lilla ungen är fantastiskt söt, ser så himla kul ut, med glimten i ögat! Det var länge sedan jag var i Botan, fick nostalgikänsla av bilderna. Hade tidigare odlingslott i Lilla Änggården och var ofta där på vägen, stannade till och fick ro och inspiration.

  SvaraRadera