lördag, februari 02, 2008

konstigt

Jag gick med i sockklubben för att jobba av mitt sockgarnslager, men effekten har istället blivit att jag köpt mer! Hur kan det bli så, det är verkligen en gåta... Det här underbara godiset har jag köpt på etsy, färgerna heter "blue lagoon" och "candy".
Häromdagen var jag hos Ulrika, som visade mig alla finfina garner hon färgat. Jag är verkligen sugen på att testa, och ska få hänga på henne och Karin när de färgar. Jag har beställt ofärgat sockgarn från Mariannes Opalwolle. Ett paket påskägg-färg hängde också med i köpet, och ett nystan turkos Opal, inspirerad av Helena. Härligt! Men nu är det köpstopp.
Vad gäller pulsklubben ska jag vara hård: inga nya garner! Pärlor var jag dock tvungen att köpa (hoppsan) på Tradera, för nu ska det stickas mrs Beeton. Kanske inte mitt förstahandsval, är ingen volangtjej tror jag. Men det blir en fin present till nån nån gång.

8 kommentarer:

 1. Man kan inte ha för mycket garn:)

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Strumporna blev jättefina!! Då får man ju mersmak och vill ha mer:) Har varit sugen på flera nystan på Etsy men fattar inte riktigt hur man gör!? Är det privatpersoner man handlar av? Hur betalar man?
  Tusen frågor...
  Mvh Petra

  SvaraRadera
 3. Petra!
  Det är lätt att handla på etsy- ja det är privatpersoner du handlar av (de som säljer är de som tillverkar prylarna) och du betalar som på ebay, med paypal.

  SvaraRadera
 4. underbara garner! Jag fattar inte heller hur detta gick till, vill också bara köpa sockgarner (och gör det också) och inte är det bättre ställt med Petra, det vet jag för här rings det om blått, turkost, grönt och ibland till och med fler än ett nystan av varje... ett virus är i farten! Sockgarnsvirus tar över planeten!

  SvaraRadera
 5. Så tänkte jag med, men plötsligt fanns ändå inget garn som passade. Så konstigt det kan bli!
  Men dina garner ser fina ut!

  SvaraRadera
 6. Finfina garner kan man inte få för mkt av. Du är ju så bra på at sticka upp dem dessutom. Mina vantar är lie för tjocka för säsongen.
  Jag undrar om du har nåt bra sockgarnsförslag. jag tänkte sticka långa februarisockar i vitt/benvitt. Ska vara lite lyster i det. Vad tror du passar??
  /Cilla som ska på stickfest i väst-å är lite nervös för det-har aldrig varit i nåt sånt sammanhang.

  SvaraRadera
 7. Jo just det.
  Jag tycker oxå pulsvärmarna är för volangiga. Jag gillar inte så korta. Så jag bestämde mig för att inte sticka dem. Modigt va?
  /Cilla

  SvaraRadera