söndag, december 23, 2007

God Jul!

Idag gick vi till Liseberg, det var fullt av lampor och folk och ganska regnigt och ruggigt. Men lite mysigt också, särskilt kul var en glasblåsare som var där och blåste fina julkulor som vi köpte, för att ha med oss som presenter till alla julkalasen.
Jonna hade på sig sin nya mossmössa. Den gamla ligger någonstans på Ikea Kållered men har inte hittats av personalen- jag har ringt flera gånger. Den här mössan har tillbringat sin mesta tid på Stadsmuseets upphittat-avdelning, men nu är den åter hos oss och fångad på bild. Hoppas vi får behålla den en bit in i 2008.
God Jul allihop och sticka mycket!

5 kommentarer:

 1. Sjysst mössa - tips, kanske kunde sy in en liten tyglapp med namn och tfnnummer i den?

  Varma julhälsningar!

  SvaraRadera
 2. Ønsker deg og dine ei riktig God Jul.

  SvaraRadera
 3. Kul med mössor på vift som hittar hem igen:) God Jul!

  SvaraRadera
 4. fin blogg du har!
  gillar alla mössor och ler åt att din kalenderstickning ser lika märklig ut som min ... :)

  Sen så undrar jag om du som blogspotare vill dela med dig av hemligheten jag ännu inte förstått; hur man i sidomenyn lägger in en bild som samtisigt är en länk? Jag tycker att jag har försökt alla möjliga varianter men får bara en bild utan länk...

  Allt gott och god jul!

  SvaraRadera
 5. *s*
  Namnlapp med telefonnumer i mössor och vantar?
  Eller också kanske det kan vara läge med knäppa-fast-sak eller haka-fast-sak i mössor/vantar? Ja, så kommer de kanske åter fortare om de försvinner... annars hänger de i bälte eller annat det går att fästa dem i... Ja, modell tuffare som man hade till dem när de var minismå ;)
  Må så gott... värmländskan... kramis Bim som hoppas det är en fortsatt trevlig helg...


  Bims Portal!/Sjöbackas blogg

  SvaraRadera