fredag, september 07, 2007

Stickfest i Väst

Är det någon som missat höstens höjdpunkt, Stickfest i Väst? Jag kommer! Vilja också!

Stickning, vacker skärgårdsmiljö, workshops, garnbytarhörna, garnlotteri, Knit Battle (hur coolt som helst! Jag ska Absolut vara med- även om jag inte är speciellt snabb... kul idé!), trevliga människor, god mat och dryck... jag längtar!

Har idag gjort slag i saken och anmält mig till två workshops, virkning och montering. Jag har tvekat-vet inte hur mycket Vilja kommer att tillåta att jag är med på dem, men jag tänker att jag kan titta och lära- om jag nu inte kan göra så mycket praktiskt. Hoppas det funkar i alla fall, vill väldigt gärna få koll på virkningen- och montera har jag inte en aning om hur man gör, brukar bara sy lite... kan absolut bli bättre.

I alla fall så ser jag fram emot att få träffa nya och gamla bekantskaper- har bestämt för mig att Elisabeth ska komma- stämmer det? Det vore kul att få träffa fler kända stickbloggare live (jodå, är du stickbloggare är du en kändis, i alla fall i mitt universum), eller bloggläsare från andra delar av landet. Har du, som läser, tänkt komma? Skriv gärna en kommentar- jag lever ju ett "isolerat" bebisliv just nu, så jag vet inte alls vilka som kommer!

6 kommentarer:

 1. Japp, jag kommer! Vad kul att vi kan ses!! Med blåa kragar på? ;-)

  För en gångs skull kunde jag ge besked direkt, jag brukar missa att anmäla mej för att jag måste kolla så mycket annars!

  Jag ska gå en workshop, kände att jag behöver "bara-vara-tid".
  Och jag lånar gärna din Vilja en stund, om hon vill, när du virkar!

  SvaraRadera
 2. Kära Mia, jag är på plats på lördagen.
  Kram Anna som också gärna lånar Vilja en stund.

  SvaraRadera
 3. Jag ska också vara med. Bestämde mig sent och har inte ens funderat över några workshops än... Ser fram emot att få se lilla Vilja.

  SvaraRadera
 4. Det verkar jättekul men jag kommer inte iväg av olika anledningar, hoppas ni som åker dit har jätteroligt och fotar och bloggar:)

  SvaraRadera
 5. Jag kommer också! Har dessutom anmält mig till både virkningen och monteringen (och så spetsstickning, jag ska tydligen inte ha någon slappartid alls).

  SvaraRadera
 6. Jag kommer,ska sticka dubbelstickning.

  SvaraRadera