söndag, juni 03, 2007

Ledig!

Tänk att fyra dagar kan kännas så mycket i kroppen... jag är helt slut efter vår avslutningsvecka. Nu är i alla fall avgångseleverna avfirade och sommarlovet igång. Skönt, jag har verkligen längtat! Jag är rejält stor nu, och foglossningen väcker mig på nätterna, så jag är trött...
Idag är resten av familjen på kanotutflykt med tjejernas klass. Jag hade hela tiden tänkt följa med, men så kom jag att tänka på känslan av att klättra i och ur kanoten med min tjocka mage- det funkar inte! Så jag får vackert stanna hemma. Lägenheten är stökig, så jag borde verkligen städa den. Pust. Plockar lite med grejer... solen skiner, borde gå Ut, men vart ska jag gå? Ingenstans är det skönt att sitta med min mage, och jag vill helst av allt sticka. Fåglarna vrålar i buren, de vill komma ut, men Moffy har börjat ta sig ut genom draperiet i vardagsrummet, och jag vill inte ha honom flygande överallt.
Oj vad pladdrigt det här blev.
Nåväl, jag har inte stickat mycket. Några varv på sista ärmen av Elizabeth I blev det igår framför Zorro med barnen, och sedan den skandalösa fotbollen... vilken dramatik!
Sen kunde jag inte hålla fingrarna i styr på Etsy. En härva av sockgarnet "Candyfloss" kom med posten för några dagar sen. Fint, men lite för gult i min smak, igen... jag har inte tur med rosa garn via internet helt enkelt. Får shoppa live nästa gång.
Nästa vecka, 9 juni, är det WWKIPD! Alltså WorldWide Knit In Public-Day! Vi Göteborgare ses i Botaniska, vid caféet, för en Stick-nick i det gröna. Ta med fikakorg! Tiden? Det har varit lite olika bud. 13 eller 14. Jag är där från kl 13. Vid regn är vi inne i caféet.

3 kommentarer:

 1. Grattis till sommarlov! Synd om dig med foglossningarna.
  Grekland låter ju fantastiskt!

  SvaraRadera
 2. När är det tänkt att ni ska bli fler?

  SvaraRadera
 3. Bebben ska komma 13 augusti!

  SvaraRadera