fredag, mars 02, 2007

Reptilsock-stickning och överraskning

Igår drog jag igång med reptilsockorna. Riktigt pillrig stickning- jag stickar med strumpstickor istället för rundstickor, och det är tunna små 2:or. Sen pärlor, flätstickning och spets på det- men det är kul! Som bara den. Perfekt syssla när man är hemma och är sjuk. Nu känner jag dock att förkylningen håller på att ge vika, så snart kommer jag inte att kunna sticka så mycket som jag gjort den är veckan. Det är jag, Anna och Petra som är med på denna mini-KAL än så länge, men jag hoppas vi blir fler! De här sockorna är för häftiga för att ligga ostickade.
För en vecka sedan köpte jag Rowans nya vårnummer av Alexandra på Sticklistan. Och titta vad den snällisen lagt med i kuvertet! Världens minsta, sötaste små babyskor, som hon stickat! Tack snälla Alexandra!

4 kommentarer:

 1. Oj, oj,oj vad fint det blir. Jag var precis ute i mitt gårdshus och nystade upp mina nystan och jag har nästan bestämt mig för att det blir gröna pärlor till. jag har varit på Strikk nästan varje dag den här veckan och kikat efter Rowantidningen - är den så härlig som den ser ut att vara?
  / Petra

  SvaraRadera
 2. Har du också drabbats av förkylning nu, stackars dig och bebben! Hoppas ni blir bättre snart och ät mycket vitlök och honung och... äh, sånt där vet du själv, eller hur *skrattar*

  Snygga sockor blir det nog men för pilliga för mig. Pärlor på sockor verkar svårt, ojoj...

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Men Mia, du har verkligen gått loss på sockar:)

  Dom där sockarna hade jag glömt bort, men jag vet att jag tyckte dom var störtläckra. Men pärlorna... ja, ja. Jag får helt enkelt trycka ut mönstret och titta närmare på det. Jag vet att jag har rätt mycket sockgarn i en av mina garderober:-))

  SvaraRadera
 4. Sockan ser tjusig ut, speciellt imponerande med pärlor till!

  SvaraRadera