tisdag, mars 20, 2007

På gång

Det var länge sen nu, jag har jobbat och jobbat så det har inte blivit mycket tid för bloggande. Dessutom har jag varit på kryssning. Tyvärr lite halvhjärtat, hade inte tid för en gångs skull. Men det var otroligt vad damerna i Örådet hade jobbat- väldigt genomarbetat! Tack! Om någon lyckats missa detta så ligger sidorna kvar ett tag till, passa på och förkovra er vetja.
Jag jobbar på med mina reptiler- garnet är så mörkt att jag får avstå från dem så fort det börjar skymma. Jag har ju inte någon dagsljuslampa tyvärr, och är inte så ofta hemma på dagtid. Men igår var jag ledig och stickade som besatt- så nu är det inte långt kvar! Det hänger på vilja när man drabbas av "second sock syndrome". Annas är klara, hur tjusiga som helst! Hon förlängde mönsterrapporten i skaften, vilket jag önskat att jag gjort också. De hasar ner om jag har dem mot bar hud. Men jag var mönsterslav som vanligt och trädde upp exakt antal pärlor på tråden, och då finns ingen marginal för förlängning. Hoppas få till en bild av de här när de är klara, det är svårt eftersom de är så mörka.

7 kommentarer:

 1. De ser ut att bli jättesnygga. Jag hade tänkt hänga på, men kom aldrig iväg att skaffa pärlor och sedan kom det lite annat (t.ex. nya Knitty) emellan.

  SvaraRadera
 2. Fasen Mia så snygga dina är. De blev mer tjusiga i mörkt garn tycker jag, mina ser liksom lite "käcka" ut i jämförelse.
  Tycker nog att mina hasar ner en del också, misstänker att det är en modellfråga mer än skaftlängd.

  SvaraRadera
 3. Gillar Annas reptiler också men i mörkt garn blir de lite mer sobert eleganta.

  SvaraRadera
 4. Ja, det var en rolig kryssning, jag lärde mig mycket på den:)

  Mysiga sockor!

  SvaraRadera
 5. Om det inte är försent hänger jag gärna på reptilsockarna. Jag har äntligen köpt en ny bläckpatron och sålunda kunnat trycka ut mönstret:) Och det där med pärlorna verkar vara mindre krångligt än vad jag först trodde...

  Det där med jackan har hänt mig också flera gånger, senaste gången var en väska jag verkligen ville ha, men eftersom parkeringstiden höll på att ta slut så hann jag inte. Nästa gång jag kom dit var väskan borta, och hon hade köpt in dom sista som fanns...

  Och stickkryssningen älskade jag. Dom hade verkligen lagt ner massvis med arbete på att göra den så bra och intressant som möjligt.

  SvaraRadera
 6. Heidi: Klart det inte är för sent! Jag sitter med mina nu, ska ta med dem till jups ikväll tänkte jag också. Jättekul att du hänger på.
  Anna: Tack för komplimangen! Men jag tycker allt att dina rosa är minst lika fina. Glada och våriga. Skönt att höra att modellen är problemet, inte skaftlängden. Då gillar jag mina mer igen. :-)

  SvaraRadera