torsdag, juni 22, 2006

VM-guuuld!

Ja, det går att blogga från landet. Däremot har jag glömt USB-kabel, så det blir inga fina bilder av mitt alster idag. Jag får försöka att i ord klä det fantastiska jag har att tala om:
Min färösjal är Klar! Löjligt stolt är jag. Den är kanske inte så märkvärdig, men det betyder väldigt mycket för mig att den är färdig. Det är ju faktiskt mitt livs första sjal i tunt garn och lite spetsmönster som blir klar! Jag lade den i blöt igår kväll, när jag fäst trådarna. Sen skulle man centrifugera, har jag läst. Och jag gjorde det. Snacka om rysare- att lägga min lilla sjal i tvättmaskinen och låta den spinna loss. "Tänk om..." tänkte jag. Men det gick finemang, och den är numera blockad och klar och ligger skönt över mina midsommarfrusna axlar. Bild kommer så snart jag får tag i en kabel.
Ha en fin helg allihop!

3 kommentarer:

 1. GRATTIS!!!
  Jag är imponerad redan innan jag sett den! Jag vill också sticka en sådan där tunn sjal med spetsmönster, men tror inte jag kommer att få någon färdig. Modigt att lägga den i tvättmaskinen!

  SvaraRadera
 2. Grattis!!! Du får det att låta så underbart - längtar verkligen efter att få se en bild på den.

  SvaraRadera
 3. Grattis! Vad duktig du är. Det ska bli kul att få se en bild. Tvättmaskinen? Det hade jag ingen aaaaaning om. Väl kämpat!

  SvaraRadera