torsdag, mars 30, 2006

Vårstämning

Igår damp första numret av Vogue knitting ner i min brevlåda. Alltså första numret i min prenumeration. Och jag som ganska nyss beställde den! Kors i taket. Med starten av min Interweave knits-prenumeration i färskt minne hade jag verkligen inga förväntningar att få se Vogue så snart. Men den kom alltså igår. Och även om jag inte planerar några bikini-stickningar inom någon framtid alls, så var det mycket jag gillade- trevliga spetstips till exempel (ja, jag håller på att förvandlas till spetsgillare)

Det här är en bild av vårstämningen här just nu- jag var ute på en promenad idag och blev så glad över alla porlande smältvattenbäckar att jag drog fram mobilen och tog en bild. Kanske inte särskilt vackert. Men det värmer ändå själen på nåt sätt!

7 kommentarer:

 1. Jag hade också värsta vårkänslan igår när jag var ute och gick. Idag när jag drar upp persiennen - SNÖ! Det snöar ute, mycket. Det ligger som ett vitt täcke över allt igen. Shit också.

  SvaraRadera
 2. Inte här! Här bara regnar och regnar det. Tänk att man kan vara så glad för mulet och regn flera dar i sträck. Snön är nästan helt borta- hurra!

  SvaraRadera
 3. Ja, vi saknade dig idag! Hoppas vi ses snart! Känns som om jag lär känna dig på ett "...jag vet vem du är och jag ska ta reda på mer..."-sätt. :)

  SvaraRadera
 4. Jag är nyfiken på din Vogue prenumeration. Hur gör jag för att prenumerera själv och vad kostar det?

  SvaraRadera
 5. Hej "makro"- om du klickar på första länken (Vogue knitting) i mitt inlägg så kan du sedan klicka vidare på "subscribe". Där finns all information du behöver!

  SvaraRadera
 6. Aha! Jag trodde det fanns nån svensk sida där man kunde prenumerera... :-(

  Jag brukar köpa min för 85 kr styck. Är det billigare att prenumerera än att köpa lösnummer? *nyfiken*

  SvaraRadera
 7. Ja visst är det billigare- kolla länken så är det bara att jämföra! Ca 200 kr för fyra nummer. Direkt hem i brevlådan.

  SvaraRadera